Skip to main content

Vakantie met zeezicht
in De Panne

Vakantie met zeezicht
in De Panne

Beschikbaarheid of prijzen checken?

Beschikbaarheid of prijzen checken?

Wat maakt ons speciaal?

Wanneer je bij ons verblijft, hoef je je nergens zorgen over te maken.

We willen dat je volop kunt genieten van je tijd aan zee, daarom nemen wij het onderhoud voor onze rekening en zorgen we ervoor dat er schoon beddengoed en badhanddoeken zijn.

Alles staat klaar voor jouw comfortabele verblijf aan zee.

9 suites met uitzicht op het strand van De Panne en de Noordzee

Onze flats hebben allen een panoramisch uitzicht op de zee. De moderne inrichting is gecombineerd met comfortabele meubels om ervoor te zorgen dat je verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Comfort en gemak komen op de eerste plaats bij Novo Seaview Suites

We willen dat je volop kunt genieten van je tijd aan zee, daarom nemen wij het onderhoud voor onze rekening en zorgen we ervoor dat de bedden opgemaakt zijn en dat er badhanddoeken beschikbaar zijn.

Alles staat klaar voor jouw comfortabele verblijf aan zee.

tot 3 slaapkamers

de suite op de benedenverdieping heeft een slaapkamer voor 2 personen en een slaapkamer voor 4 personen

de penthouse suite omvat 2 slaapkamers telkens voor 2 personen en mogelijkheid om een comfortabele slaapbank te gebruiken in de leefruimte met 2 extra personen

de suites van de eerste tot zevende verdieping hebben elk 3 slaapkamers voor telkens 2 personen en ook nog een comfortabele slaapbank in de living met zeezicht.

ingerichte keuken

In elke suite vind je ook een kitchenette, waar je eenvoudige maaltijden kunt bereiden. Geniet van het gemak om zelf te kunnen koken, terwijl je uitkijkt over het strand en de zee.

Voor degenen die liever niet koken, hebben wij ook talloze heerlijke eetgelegenheden in de nabije omgeving waar je kunt genieten van lokale gerechten.

Ontwaken met zicht op zee

Novo Suites is een nieuw concept aan de Belgische kust die U prijs vriendelijke vakantielogies aanbiedt met semi-hotelservice en rechtstreeks zeezicht voor 4 tot 8 personen.  

De vakantie-flats en vakantiewoningen op de zeedijk van De Panne liggen op wandelafstand van Hotel Villa Select en Hotel Escale.

Het centrum van De Panne met z'n mooie marktplein en winkels bereik je in slechts 500 stappen van Novo.

Deze suites net zoals appartementen bieden de mogelijkheid om ter plaatse een ontbijt, lunch of diner klaar te maken met zeezicht.

De Panne heeft het breedste strand van de belgische kust. 
Ideaal om te strandzeilen.

To Do's in en rond De Panne

De Panne

In De Panne vind je niet enkel het breedste strand van de belgische kust maar ook het uitgestrekte natuurgebied 'De Westhoek'.  Ideaal om lange wandelingen te maken.  In het natuurgebied is er ook een trail voor paarden en een apparte circuit voor mountainbikes.

Als je De Panne zegt, dan zeg je gastronomie.  Er is een uitgebreid aanbod aan restaurants om ieders smaak te bekoren. 

het gezellige centrum omvat een mooie keus aan winkels en zaken die een bezoekje waard zijn.

Plopsaland De Panne en Plopsaqua zijn dan weer de uitverkoren attracties voor de jongere generatie. Voor de volwassenen is er ook wel wat leuks te beleven in het park.

Koksijde

In koksijde vind je uiteraard de wereldbekende garnaalvissers te paard.  Daaraan verbonden het Navigo visserijmuseum biedt een leerrijk bezoek voor de ouders en een speelse rondleiding voor de kids. 

Daarenboven heb je in koksijde ook nog het Ten Duinen museum en het Delvaux museum.

De uitgestrekte zeedijk die van Sint Idesbald tot in Koksijde reikt is een mooie wandeling.  Of misschien wil je het wel wagen op een van de vele 'cuisse-tax' of go-carts fietsen, in het westvlaams ook billekarren genaamd.

Ook leuk om te weten : de Kusttram volgt de trip langst te kust.  Af- en opstappen waar je wilt betekent dat je nooit terug hoeft te keren. Er zijn frequente stopplaatsen.

Nieuwpoort

Nieuwpoort is gekend voor z'n mooie jachthaven, mondaine winkelcentrum langst de strandzijde, de pier en de vissershaven.

Je kunt er prachtig wandelen langst de monding van de Yzer.

Er is ook het Albert I monument met z'n museum over WOI en WOII.

Vanuit Nieuwpoort vertrekt in de zomer een rondvaart langst te Yzer naar Diksmuide.  Seastar zorgt ook voor een mooie uitstap met z'n rondvaart in de haven.

Verse vis uit de vissershaven vind je in de verschillende viswinkels langs de kaai van Nieuwpoort.

Veurne

Veurne heeft een van de schattigste marktpleinen in West Vlaanderen.  Je kunt er elke woensdag de wekelijkse markt vinden.  Ook op de andere dagen is het leuk vertoeven op het marktplein van Veurne.

Het bakkerijmuseum is een aantrekkelijke keus om de kids iets te laten opsteken van het bakkersleven.

Veurne en omstreken verkennen met de fiets is een goed idee.  De Polders zijn plat, geen bergrit dus :).

Westvleteren

In westvleteren vind je het beste bier ter wereld in de Sint Sixtusabdij.  Je kunt het unieke bier enkel proeven in hun braserie 'In de Vrede'.  Zoals ze in de Michelin gids zeggen : een omweg waardig.  

Een fietstocht naar- en van De Sint Sixtus abdij is ongeveer 60 Km langs de fietsknooppunten.

Ga je met de wagen, dan kun je bijvoorbeeld dit combineren met een bezoek aan Ieper of Poperinge.

Ieper

Het centrum van Ieper staat in het teken van de wereldoorlog I.  Je bezoekt er 'In Flanders Fields'.  Als je te voet de stadwallen volgt kom je uit aan de befaamde meense Poort.

Rondom Ieper zijn ook verschillende natuurgebieden en plaatsen waar je makkelijk kunt pik-nikken.

Waarom kiezen voor Novo Suites?

  • Mooie locaties

  • goede service

  • De beste prijzen enkel via deze website

  • De beste reserveringsvoorwaarden enkel op deze site